ETKİNLİK




YÖRSAN:)))

tam bir nescafe tutkunu olan ben süt olarak tercihimi yörsan dan yana kullanıyorum. neden mi ? kutusunun pratikliği ,dökerken tezgah-masa vs yerlere damlamaması:)) (tecrübeyle sabit ) diğer ürünlerini de severek kullandığım YÖRSAN 16.02.2014 pazar günü cıvıl cıvıl çiçekli böcekli çok güzel mekan olan kalamış tatlı huzur cafe de biz bloggerleri ağırladı.
Ortamın güzel ve  güler yüzlü , sanki birgün önce ayrılmışız, ertesi gün kaldığımız yerden devam ediyormuşuz gibi blogger arkadaşlarla bol yemeli, bol kahkalı, bol sohbetli, bol bol bol keyifli saatler geçirdik.
YÖRSAN yetkililerinden Aslan beyin bizleri bilgilendirmesiyle 600 ürün çeşidi olduğunu , kendi dalında ilk helal gıda sertifikası aldığını, ABD den Malezya'ya kadar ihracat lideri olduğunu, yakında daha çok marketlerde ve raflarda görebileceğimizi öğrendik.
Bu güzel etkinliği hazırlayan YÖRSAN a ve bizleri biraraya getiren blogger arkadaşımız GÖNÜL İLER'e teşekkür ederi(m)z.:))
Damaklarda taht kuran Yörsan, sosyal medyada da keyifli paylaımlarda bulunuyor Yörsanı tweitter'da, Instagram'da ve Facebook'ta takip ederek düzenledikler etkinliklerden ve yarışmalardan anında haberdar olabilirsiniz
www.twitter.com/yorsandiyorsan
www.instagram.com/yorsandiyorsan
www.facebook.com/yorsandiyorsan
ADSENSE

kurabiyenin adresi

Merhaba ben Sevda Alphan bloğuma hoşgeldiniz.Tariflerim denenmiş lezzetleri test edilmiştir. Butik Pastalarım için siparişleriniz beklerim. Blogger dostlarımla etkinliklerim ise en sevdiğim keyfim. ..

Adsense

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.