Bazı yemeklerin kolaylığı beni sevindirik yapıyor. bu yemekte bunlardan biri, 5 dakikada hazırlanıyor. Kahramanmaraş yöresine ait yemek ve olmazsa olmazı kuyruk yağı. deneyin derim;))

MALZEMELER
. 750gr kuzu veya koyun kuşbaşı et
. 5 tane domates
. 4 tne orta boy soğan
. 250 gr sivribiber
. 1 baş sarımsak
. 50 gr kuyruk yağı
. tuz, karabiber
YAPILIŞI
. tepsinin bir tarafına etleri, 4 e böldüğünüz domates , soğan, 2 ye böldüğünüz sivribiberleri, sarımsakları , tuz ve karabiberi ve kuyruk yağını ekleyip 200 derecelik fırında 45 dakika ile 1 saat
arasında etler pişene kadar fırınlayın. ( malzemeleri sakın karıştırmayın öbek öbek koyun)
. servisi pilav , patates kızartmasıyla servis yapın diyeceğim ama tepsinin içine ekmek bandıra bandıra yemekten yanında hiç bir şey yiyemeyeceksiniz:)))
AFİYET OLSUN
.
Pratik ohh ellerine sağlık
YanıtlaSilŞahane bir lezzet ellerinize sağlık.
YanıtlaSilÇok değişikmiş, insanı acıktırıyor, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilsevgiler
tolunay
Oh kıssası elinize saglik
YanıtlaSilNe kadar ilginç bir adı var yemeğin.
YanıtlaSilNe kadar ilginç bir adı var yemeğin.
YanıtlaSilElinize sağlık, isim süper (:
YanıtlaSilbirgül erdogan,sevdicann,pasta caddesi,LEZZET TRAMVAYI,Guzellik Hikayesi,Aslı'nın Dünyasıı güzel yorumlarınız için çok tşk. ederim. lezzetli ve pratik olması süper
YanıtlaSil