MİLFÖYLÜ BAGET
By Unknown On 14.1.16
MİLFÖYLÜ BAGET
MALZEMELER
. 5-6 adet milföy hamuru
. 4 adet tavuk baget
. 1 adet yumurta
. 1 yemek kaşığı sirke
. 1 tatlı kaşığı pul biber
. 1 çay kaşığı kekik
. tuz, karabiber
YAPILIŞI
. derin bir tencereye tavuk bagetleri yerleştirip üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak su ekleyelim. tavuklar haşlanırken sirkeyi, tuz ve karabiberi ekleyip 15 dakika kadar haşlıyalım
. haşlanan tavukları pulbiber , kekik, tuz ve karabiber ile lezzetlendirelim. milföy hamurunu ince şeritler halinde keselim. bagetlerin kemikli uç kısımlarını alüminyum folyo ile kaplıyalım.bagetlerin açıkta kalan etli kısımlarını şeritler halinde kestiğimiz milföy hamuru ile sarıp yumurtanın sarısını her tarafına sürelim.
. milföy hamuru ile kapladığımız bagetleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip 180 derecelik fırında milföyler kızarıncaya kadar pişirelim.
. servis tabağına alıp pilav, patates kızarması , püre arzunuza göre servis yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN
Kategori:
baget,
fırın yemekleri,
milföy,
mutfagımdan tarifler,
MUTFAGIMDANTARİFLER,
new,
tavuk,
tavuk yemekleri,
yeni
Blogger tarafından desteklenmektedir.
çok şık bir sunum olmuş. ellerine sağlık
YanıtlaSilçol tsk ederim sevgiler
SilBenim de sevdiğim bir çeşit. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilDeğişik olmuş milföy tavuğa hoş bir lezzet katmıştır herhalde
YanıtlaSilSunum nefis (:
YanıtlaSiluff çok güzel ellerinize sağlık.
YanıtlaSilsevgiler
tolunay