MİLFÖYLÜ BAGET



                                          MİLFÖYLÜ BAGET





MALZEMELER


. 5-6 adet milföy hamuru
. 4 adet tavuk baget
. 1 adet yumurta
. 1 yemek kaşığı sirke
. 1 tatlı kaşığı pul biber
. 1 çay kaşığı kekik
. tuz, karabiber

YAPILIŞI

. derin bir tencereye tavuk bagetleri yerleştirip üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak su ekleyelim. tavuklar haşlanırken sirkeyi, tuz ve karabiberi ekleyip 15 dakika kadar haşlıyalım
. haşlanan tavukları pulbiber , kekik, tuz ve karabiber ile lezzetlendirelim. milföy hamurunu ince şeritler halinde keselim. bagetlerin kemikli uç kısımlarını alüminyum folyo ile kaplıyalım.bagetlerin açıkta kalan etli kısımlarını şeritler halinde kestiğimiz milföy hamuru ile sarıp yumurtanın sarısını her tarafına sürelim.
. milföy hamuru ile kapladığımız bagetleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip 180 derecelik fırında  milföyler kızarıncaya kadar pişirelim.
. servis tabağına alıp pilav, patates kızarması , püre arzunuza göre servis yapabilirsiniz.

                                              AFİYET OLSUN

ADSENSE

kurabiyenin adresi

Merhaba ben Sevda Alphan bloğuma hoşgeldiniz.Tariflerim denenmiş lezzetleri test edilmiştir. Butik Pastalarım için siparişleriniz beklerim. Blogger dostlarımla etkinliklerim ise en sevdiğim keyfim. ..

Adsense

6 yorum:

  1. çok şık bir sunum olmuş. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Benim de sevdiğim bir çeşit. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Değişik olmuş milföy tavuğa hoş bir lezzet katmıştır herhalde

    YanıtlaSil
  4. uff çok güzel ellerinize sağlık.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.